Portfólió

Nyugdíj biztosítás

Befektetési alapokhoz kötött megtakarítás, lényege, hogy az éves megtakarításunk után 20% adókedvezményre vagyunk jogosultak, melynek mértéke évente maximum 130.000Ft. Az igénybe vett adókedvezmény befektetésre kerül, tovább gyarapítva a tőkénket. A megtakarításunk lejárata alap esetben a szerződés kötés kori nyugdíj korhatár (65. születésnap).

Gyermek életpálya program

Befektetési egységekhez kötött megtakarítás, amelybe kiegészítő biztosításokat tehetünk. Mint például a haláleseti díjátvállalás, ez esetben a biztosító végig fizeti helyettünk a megtakarítást a tervezett tartamon keresztül. Kérhetünk bele kockázati életbiztosítás is, ami azonnal az egyik szülő elvesztése esetén fizet a kedvezményezettnek.

Megtakarítási program magadnak

Befektetési alapokhoz kötött megtakarítás, amennyiben szeretnénk tehetünk bele komolyabb biztosítást, bár alap esetben ezt nem ajánlom. A választott havi/éves megtakarításon felül, aminek az ajánlott időtartatam 13-20 év bármikor fizethetünk plusz összegeket ami likviden a rendelkezésünkre áll.

Kockázati életbiztosítás

A Biztosított betegség vagy baleset esetén bekövetkezett halála esetén fizet. Itt megtakarítási díjrész nincs. A szükséges életbiztosítási összegünket a következő képlet alapján számoljuk ki:
havi nettó bevétel X 36 hónap + a hitelünk összege, ha van.

Balesetbiztosítás

Baleset vagy baleseti halál esetén fizet, megtakarítási díjrész nincs. Sokféleképpen összeállíthatjuk saját csomagunkat. Fizethet a biztosító rokkantság esetén, csonttörés, műtéti térítés, korházi napi térítés stb.